lördag 4 april 2009

Kesoblandningar

Köp aldrig mer färdigkryddad keso!
Det är hur enkelt som helst att göra din egna favoritblandning. Prova någon av följande blandning. Använd till räkorna, salladen, fyll ett bröd, en bakad potatis eller varför inte avokado?
- Keso+ aivar relish (paprika och aubergineröra som finns att köpa på alla affärer) + örtsalt (gärna trocomare) + grovhackade oliver. Mums!
- Finhackad rödlök, paprika, gräslök, salt och peppar.
- smulad fetaost, soltorkade tomater
- currypasta
- sweet chili sås
- Dill, lite citronskal, svartpeppar och salt (gott till räkmackan)
- m.m. m.m.

8 kommentarer:

  1. jag rekommenderar varmt keso & chiliså¨s garlic hot - passar till (nästan) allt och jag äter det varje dag!!!
    /Sonja

    SvaraRadera
  2. Vad härligt Sonja med fler förslag! Visst är keso oumbärligt gott? När jag var liten åt jag keso ur soporna som mamma slängt då bäst före gått ut;)Så förvänta er mer recept med keso! //Emma

    SvaraRadera
  3. Haha! Ja, Keso har ju alltid varit din grej. Men så är det ju gott också! :)

    SvaraRadera
  4. Ha ha, ja det är supergott!! Så användbart också. Har redan planerat att bjda svärmor på min falska ostkaka när hon kommer på skärtorsdag:)//Emma

    SvaraRadera
  5. håller med. jag älskar keso, och älskar att blanda själv.

    SvaraRadera
  6. Då blir nog svärmor nöjd! :)
    Kul med besök över påsk!

    SvaraRadera
  7. keso & blåbär och kanel! sjukt gott 'nattprotein' plus antioxidanter eller varma äpplen (skivor körs 3 min i micron) med keso och kanel. (är keso och kanel junkie...)
    /Sonja

    SvaraRadera
  8. Åh vad härligt med nya tips! Keso mini finns ju nu på marknaden och många tror då att den gamla varianten är onyttig. Detta stämmer givetvis inte då 4% fett är otroligt magert både som pålägg och proteinkälla i maten. Jämför t.ex. med nötfärs 10% fett, rök skinka 3-6% o.s.v. Fortsätt med mer tips! //Emma

    SvaraRadera