Köp aldrig mer färdigkryddad keso!
Det är hur enkelt som helst att göra din egna favoritblandning. Prova någon av följande blandning. Använd till räkorna, salladen, fyll ett bröd, en bakad potatis eller varför inte avokado?
- Keso+ aivar relish (paprika och aubergineröra som finns att köpa på alla affärer) + örtsalt (gärna trocomare) + grovhackade oliver. Mums!
- Finhackad rödlök, paprika, gräslök, salt och peppar.
- smulad fetaost, soltorkade tomater
- currypasta
- sweet chili sås
- Dill, lite citronskal, svartpeppar och salt (gott till räkmackan)
- m.m. m.m.
lördag 4 april 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
jag rekommenderar varmt keso & chiliså¨s garlic hot - passar till (nästan) allt och jag äter det varje dag!!!
SvaraRadera/Sonja
Vad härligt Sonja med fler förslag! Visst är keso oumbärligt gott? När jag var liten åt jag keso ur soporna som mamma slängt då bäst före gått ut;)Så förvänta er mer recept med keso! //Emma
SvaraRaderaHaha! Ja, Keso har ju alltid varit din grej. Men så är det ju gott också! :)
SvaraRaderaHa ha, ja det är supergott!! Så användbart också. Har redan planerat att bjda svärmor på min falska ostkaka när hon kommer på skärtorsdag:)//Emma
SvaraRaderahåller med. jag älskar keso, och älskar att blanda själv.
SvaraRaderaDå blir nog svärmor nöjd! :)
SvaraRaderaKul med besök över påsk!
keso & blåbär och kanel! sjukt gott 'nattprotein' plus antioxidanter eller varma äpplen (skivor körs 3 min i micron) med keso och kanel. (är keso och kanel junkie...)
SvaraRadera/Sonja
Åh vad härligt med nya tips! Keso mini finns ju nu på marknaden och många tror då att den gamla varianten är onyttig. Detta stämmer givetvis inte då 4% fett är otroligt magert både som pålägg och proteinkälla i maten. Jämför t.ex. med nötfärs 10% fett, rök skinka 3-6% o.s.v. Fortsätt med mer tips! //Emma
SvaraRadera