söndag 18 oktober 2009

Livet är underbart!


Vilken härlig helg vi har! Sitter här med rosiga kinder och fleecejacka efter en heldag ute här på landet. Asco ligger i sin bia-bädd ute på altanen och stensover efter att ha hållt igång hela dagen. Igår var vi på IKEA efter att ha röjt i trädgården här. Köpte inte så mycket iom att vi inte har någon plats här men en hel del ljus och mys blev det plus en kontorsstol. Gjorde minipizzor på kvällen, superenkelt och gott! Lägger ut recept sen.


Idag har varit en riktig familjedag. Vi bjöd upp alla hit till landet för korvgrillning så det har varit toppen! bara 100 meter härifrån vid sjön har vi en eldstad så vi tände en brasa och grillade korv, drack varm choklad och solade. Jag är lycklig över att bo här nere känner jag men samtidigt känns det lite vemodigt att just nu inte veta så mycket om hur det blir med jobb o.s.v. har fortfarande plugget på deltid och lite jobb kvar genom universitetet men annars tomt. Fyller dock dagarna med träning, promenader, umgänge med familjen, plugg och massa pyssel här på landet. Att bo i hus är verkligen inte som lägenhet, alltid något som skall göras men det är kul! Vi har äntligen fått ner alla våra saker så en del sortering har det blivit idag också. Vill ju ha så mycket som möjligt av våra saker här.


Nu är det dags att fortsätta med upppackning av lite mer IKEA grejer. Sedan blir det brödbak ikväll och just nu har vi precis kokat in päron i ingefärslag från pappas trädgård:) Börjar bli en matmamma men det är kul! nästa vecka åker vi till Stockholm och hälsa på Magnus familj och skall kolla hans brorsas föreställning på stadsteatern "de tre musketörerna".




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar